Vergulden

Goud legeringen worden veel voor industriële toepassingen gebruikt, omdat het element over uitstekende elektrische eigenschappen beschikt en zeer corrosiebestendig is.

Galvanisch vergulden

Galvanisch vergulden is een elektrolytisch proces met een zeer goede bescherming tegen corrosie. Een nauwkeurig procedé, welke een hardheid van 130 – 150 HV kan behalen. De standaard laagdikte is 2 micron. Deze behandeling geeft een glanzende laag en is zeer bruikbaar voor contactverbindingen vanwege de lage elektrische overgangsweerstand van het goud.

Chemisch vergulden

Dit stroomloos proces verbetert de bondbaarheid en soldeerbaarheid van contacten, een uitwisselingproces waarbij de reactie doorgaat totdat er geen ondergrond meer zichtbaar is. Dit proces is toepasbaar op koper- en nikkellagen. Bovendien kan het worden toegepast op niet geleidende materialen zoals keramiek en glas.

Het vergulden wordt in een stofarme ruimte uitgevoerd.

Cleanroom
MTRC heeft de faciliteiten om onderdelen cleanroom te reinigen en/of verpakken (Grade 2, 3 en 4 – surface cleanliness).

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder:

certificering

Het leveren van goede kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is vanzelfsprekend voor MTRC. Een goede productkwaliteit wordt gegarandeerd door een gestructureerde procescontrole, maar ook door een gedegen technische en visuele controle van het behandelde product.