Overname MTRC Special Plating BV door LOA Group

03 oktober 2019

Geachte relatie,

Hierbij willen wij u graag informeren dat de LOA Group per 3 oktober 2019 alle activiteiten van MTRC Special Plating overneemt. De LOA Group heeft reeds vestigingen in Tilburg, Moerdijk en Valkenswaard.

De LOA Group beschouwt MTRC van grote meerwaarde omdat het de dienstverlening van de gehele groep verbreedt. Het bedrijf is sterk in voor de LOA Group nieuwe processen als beitsen & passiveren, electrolytisch polijsten, vergulden, vernikkelen en ultrasoon reinigen. Bovendien kan bij MTRC voor de Global High Tech Industry cleanroom worden verpakt. Voor de LOA Group betekent deze nieuwe samenwerking een enorme stap in de richting van wat het wil zijn: een totaalaanbieder van oppervlaktebehandelingen.

Door de overname worden de krachten van MTRC gebundeld met de andere bedrijven uit de LOA Group: LOA Lak BV, LOA Special Products BV, Deege Coating Moerdijk en Wilmink Poedercoating BV. Zij hebben al jaren hun eigen expertise in verschillende marktsegmenten en maken optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Dit kan voor u als klant van MTRC in de toekomst veel voordelen bieden.

LOA Lak is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het kataforese lakken en poedercoaten van onderdelen voor
de Automotive en Truck Industrie. In bijna elke auto of truck die in Europa wordt geproduceerd, zitten
onderdelen die bij LOA Lak BV zijn gecoat.

LOA Special Products is in 2011 opgericht en bedient lokale metaalbedrijven die unieke producten maken of kleine series produceren. Naast poedercoaten behoren ook stralen en natlakken tot de dienstverlening van deze speciale tak van LOA.

Deege Coating Moerdijk is gespecialiseerd in het chroomvrij voorbehandelen en poedercoaten van
aluminium en elektrolytisch verzinkt staal. Hiervoor is het bedrijf ook Qualicoat gecertificeerd. De chroomvrije voorbehandeling voldoet aan de toekomstige eisen op het gebied van gezondheid en milieu.

Wilmink Poedercoating richt zich met name op de bouw, de machinebouw en de metaalsector in de
breedste zin van het woord. Het bedrijf is specialist in poedercoaten, stralen en natlakken en is in staat
zeer diverse producten te behandelen. Met de extreem flexibele productie-opzet kunnen enkel stuks,
maar ook grote series worden verwerkt. Wilmink BV is Qualisteelcoat gecertificeerd.

Wii willen graag benadrukken dat deze overname voor u, als klant van MTRC, geen grote consequenties heeft. Onze mensen, de middelen en de locatie wijzigen niet. Door de bundeling van krachten en ervaring zou u in de nabije toekomst alleen voordelen hiervan moeten ondervinden. Vol vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet en wij verheugen ons erop de samenwerking met u voort te zetten.

Mocht u nog vragen of bemerkingen hebben dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij lichten een en ander graag mondeling toe.

Met hartelijke groet,

 

Harry van Hoof                                                          Remco Dieperink

Directeur MTRC Special Plating                               Directeur-Eigenaar LOA

 

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder:

certificering

Het leveren van goede kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is vanzelfsprekend voor MTRC. Een goede productkwaliteit wordt gegarandeerd door een gestructureerde procescontrole, maar ook door een gedegen technische en visuele controle van het behandelde product.