Over ons

MTRC Special Plating heeft zich gespecialiseerd in galvanische en chemische processen voor het verbeteren van productoppervlakken voor de Global High-Tech Industry. We zijn actief in een groot aantal sectoren waaronder;  Aerospace, Automotive, MedicalSemiconductors, Mechanical parts, en Food industry 

Onze belangrijkste processen zijn beitsen & passiveren, elektrolytisch polijsten, stroomloos/galvanisch vernikkelen, vergulden, ultrasoon reinigen, ontvetten en reinigen volgens diversen specificaties. Verder kunnen diverse bewerkingen cleanroom (Grade 2, 3 en 4 – surface cleanliness) gereinigd en/of verpakt worden.

Buiten deze processen beheersen we nog enkele klantspecifieke processen. We zijn in staat om samen met en voor de klant passende oplossingen op het gebied van oppervlaktebehandeling te ontwikkelen.

Door een gestructureerde procescontrole en procesbeheersing worden de procesbaden binnen specificaties gehouden om een uitstekende productkwaliteit te garanderen. Bovendien zijn we in staat producten onder schone omstandigheden te behandelen, te reinigen en te verpakken.

Flexibiliteit en korte levertijden zijn van groot belang voor de oppervlaktebehandeling. Wij garanderen een snelle leveringen met een uitstekende kwaliteit. Meer informatie kan gevonden worden bij Service & Kwaliteit.

 

 

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder:

certificering

Het leveren van goede kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is vanzelfsprekend voor MTRC. Een goede productkwaliteit wordt gegarandeerd door een gestructureerde procescontrole, maar ook door een gedegen technische en visuele controle van het behandelde product.