MTRC is op zoek naar personeel

01 januari 2019

MTRC Special plating bv. is op zoek naar personeel!
Kandidaten kunnen hun CV richten aan info@mtrc.nl t.a.v. Harry v Hoof.

Productie medewerkers

Ben jij flexibel, proactief en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!
MTRC special plating bv. is op zoek naar productie medewerkers. De werkzaamheden zullen bestaan uit het op- en afrekken van producten, het inpakken en het controleren van deze producten. Klik hier voor de volledige vacature.

(Aankomend) Galvaniseur

Heb jij kennis van diverse chemische processen rondom oppervlaktebehandelingen, ben jij zelfstandig en proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou! MTRC special plating bv. is opzoek naar een (aankomend) galvaniseur.
De werkzaamheden zullen bestaan uit het chemisch nikkelen en beitsen/polijsten van klant specifieke producten. Als (aankomend) galvaniseur ben je ook verantwoordelijk voor het bedienen van een geautomatiseerde lijn, het uitvoeren van controles, het analyseren van de procesbaden en het bijsturen van het proces indien nodig. Klik hier voor de volledige vacature.

 

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder:

certificering

Het leveren van goede kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is vanzelfsprekend voor MTRC. Een goede productkwaliteit wordt gegarandeerd door een gestructureerde procescontrole, maar ook door een gedegen technische en visuele controle van het behandelde product.