Brand LOA MTRC

09 maart 2020

Alle orders voor Beitsen & Passiveren / Reinigen / Reinigen Cleanroom kunnen vanaf donderdag 12 maart weer behandeld worden. Orders voor Vernikkelen en Elektrolytisch Polijsten kunnen vanaf maandag 16 maart weer behandeld worden. Wij zullen deze kwalitatief zo behandelen als u van ons gewend bent. Orders kunnen geleverd worden bij LOA Aldor (Wetering 21, 6002 SM Weert). Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 0492-523795.

 

Geachte relatie,

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn wij bij LOA MTRC in de nacht van vrijdag op zaterdag getroffen door een zeer grote brand. Het gehele kantorencomplex, alsook het overgrote deel van onze productiehal, is hierbij verloren gegaan. Zaterdag, na het optrekken van de rook, zijn wij meteen aan de slag gegaan om zoveel mogelijk producten van onze klanten veilig te stellen. Deze hebben we tijdelijk ondergebracht bij ons zusterbedrijf LOA Aldor in Weert. Als u orders bij ons had staan bent u reeds geïnformeerd over de status daarvan.

Wij zijn de productie bij ons zusterbedrijf LOA Aldor  in Weert zodanig aan het opschalen dat wij daar alle orders voor Beitsen & Passiveren/Reinigen /Reinigen Cleanroom  vanaf dinsdag 10 maart weer kunnen behandelen. Hier hebben wij ook eenzelfde faciliteit voor het Cleanroom verpakken in dezelfde grade als bij LOA MTRC. Ons IT systeem, welke extern werd gehost, is operationeel en daarom zijn wij gewoon weer aan de slag.

Wij doen er alles aan om onze service en kwaliteit zeer spoedig weer op het normale niveau te hebben. U kunt uw nieuwe orders voor Beitsen&Passiveren/ Reinigen Aluminium/Reinigen Cleanroom  op het volgende adres afleveren en ophalen(LOA ALDOR BV-Wetering 21-6002 SM-WEERT). Wij zullen deze kwalitatief zo behandelen als u van ons gewend bent.

Voor het Vernikkelen& Elektrolytische Polijsten hebben wij vanaf woensdag 11 maart een passende oplossing. Wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten over de precieze details. Enkele zeer specifieke klanten processen kunnen wij helaas niet zo snel elders onderbrengen.

Wij beseffen dat u grote hinder ondervindt door deze betreurenswaardige gebeurtenis en dit spijt ons verschrikkelijk. Nogmaals, wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken en vertrouwen op uw begrip.

Voor vragen kunt u ons te allen tijde bereiken via de normale contactpersonen. Wij zijn zeer graag bereid een en ander nader toe te lichten.

 

 

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder:

certificering

Het leveren van goede kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is vanzelfsprekend voor MTRC. Een goede productkwaliteit wordt gegarandeerd door een gestructureerde procescontrole, maar ook door een gedegen technische en visuele controle van het behandelde product.