Nieuws
MTRC Special Plating bv

Vossenbeemd 47

5705 CL Helmond

The Netherlands


T: 0031 492 523 795

F: 0031 492 475 210

Vergulden
Goud legeringen worden veel voor industriële toepassingen gebruikt, omdat het element over uitstekende elektrische eigenschappen beschikt en zeer corrosiebestendig is.

Galvanisch vergulden
Galvanisch vergulden is een elektrolytisch proces met een zeer goede bescherming tegen corrosie. Een nauwkeurig procedé, welke een hardheid van 130 - 150 HV kan behalen. De standaard laagdikte is 2 micron. Deze behandeling geeft een glanzende laag en is zeer bruikbaar voor contactverbindingen vanwege de lage elektrische overgangsweerstand van het goud.

Chemisch Vergulden
Dit stroomloos proces verbetert de bondbaarheid en soldeerbaarheid van contacten, een uitwisselingproces waarbij de reactie doorgaat totdat er geen ondergrond meer zichtbaar is. Dit proces is toepasbaar op koper- en nikkellagen. Bovendien kan het worden toegepast op niet geleidende materialen zoals keramiek en glas.

Wij kunnen uw producten vergulden volgens klant/ tekening specificatie. Dit proces wordt in een stofarme ruimte uitgevoerd, die direct met de cleanroom verbonden is.